2005/10/04

[személyes] munka, blogdizájn

Nincs sok kedvem dolgozni, de kell... Illetve van egy csomó feladatom, nekiállok rangsorolni őket, a legkellemetlenebbel - és egyben legnagyobbal - kezdem (egy kistérség operatív programjának gazdaságfejlesztési prioritásának intézkedéseivel, azok részletes kifejtésével), dolgozok rajta pár órát, aztán foglalkozhatok megint blog-dizájnnal. A mostani dizájn Operával egészen jól néz ki 1024x768-as felbontásban, de nagyobb felbontásban már nem; a hozzászólások oszlop balra van rendezve, és nem értem, hogy miért... Hiába no, ez van akkor, amikor egy hozzá nem értő össze-vissza lopkod mindenhonnan. :) Szóval lehet, hogy valami rendezettebb blogot lemásolok, átalakítok, és ebbe szúrom bele azt, amit mindenképpen szeretnék megőrizni benne.

Ja, és ajánlom mindenkinek az Operát böngészésre, nekem nagyon tetszik. Egy régebbi verzióját korábban is használtam, de ez... isteni! :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na mi van, kedvet kaptál? :D

bonafidesupraman írta...

Igen. :) Igazából nekem ilyenekhez mindig van kedvem, sajnos többnyire munkaidőben... otthon megállapítom, hogy "ááá, jó ez így". De vannak terveim (Ich habe Pläne, große Pläne...), amiket még idén szeretnék megvalósítani... ;)