2005/10/05

[személyes] észak-csepel

Az észak-csepeli ingatlanügylethez kapcsolódóan azért az érdekes, hogy:
[...] A szocialisták szerint viszont az évszázad beruházása valósulhat meg a csepeli szigetcsúcson. De, hogy pontosan mi, az nem derült ki az ülésen. Ez mindenestre érdekes egy 11 milliárdért eladott telekcsoport esetében - több városatya szerint is. [...] (index.hu)
Persze a Fadesanak - jobb esetben - megvannak a tervei, de érdekes, hogy úgy értékesítik a területet, hogy nem tudják, milyen beruházásokat terveznek ott. Abszolút piacpárti vagyok, de a városfejlesztést nem lenne szabad teljesen az ingatlanfejlesztőkre hagyni... vagy akkor ne csodálkozzunk azon, hogy ez a város annyira élhetetlen, mint amilyen most is. Na persze, amikor egy állandó pénzügyi gondokkal küszködő önkormányzat vezetőinek szeme előtt megjelenik az a sok nulla a 11-es mögött, akkor eltűnik valahol a távolban a terület jövője...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szóval azt nem értem, hogy a város vezetése most is meg az elözö ciklusban is jajgatott a pénzetlenségtöl. Akkor még értettem is, hogy a politikai nézetek miatt, meg betartás, meg sár és kígyó-béka. De most miért???