2006/05/02

[politika] fidesz.szanalmas.hu

Azt mondja Orbán Viktor, hogy:
Mi pontosan tudjuk: nem az ellenfél programja, nem is az eszméi kerekedtek fölénk - valójában a pénzük vert meg bennünket, és mindenki láthatta, pénzük, az volt temérdek. Mondják, a pénznek nincs szaga, se színe. A pénznek valóban nincs, de a gazdájának van, és azt éreztük és láttuk is mindenhol, szerte az országban. Tisztelt Hölgyeim és Uraim, a helyzet úgy áll, hogy a sok pénz legyőzte az igazságot, és most itt áll egy ország, amely azt hiszi, minden rendben van körülötte. Mi megpróbáltuk kinyitni az emberek szemét, de a kormány pénzen fújt buborékokkal elvakította őket.
www.fidesz.hu

Hát nem is tudom, szerintem nem kéne az igazságot meg a hülyeséget összekeverni...
Azt is mondja Orbán Viktor, hogy:
Éveken át dolgoztunk, éveken át készültünk, és éveken át küzdöttünk. Nehéz négy év volt, sok erőfeszítéssel. Egészen mostanáig nagy sikereket értünk el együtt, ám az utolsó, a legfontosabb mérkőzést elvesztettük, a legutolsó megmérettetésen alulmaradtunk. Sokan vannak, tisztelt Hölgyeim és Uraim, akik félnek, hogy az ország végképp tönkremegy. Félnek, hogy egyre nehezebb lesz megélni, és eltartani a családjukat, félnek, hogy támadásoknak lesznek kitéve politikai meggyőződésük miatt. Tisztelt Hölgyeim és Uraim, tudatában vagyok annak a kötelezettségnek, amely egy demokratikus ellenzéket terhel. Mindenkit meg kell védeni, akit meggyőződése, politikai nézetei, a közösségünkhöz való tartozása miatt támadnak, vagy háttérbe akarnak szorítani. Ezért felállítunk egy társadalmi önvédelmi testületet, amely összegyűjti, elemzi az ilyen eseteket, megadja a szükséges jogi védelmet, a politikusaink pedig majd megadják a nyilvánosság és a közélet védelmét.
www.fidesz.hu

Pontosítanék: a három legfontosabb mérkőzést vesztette el a FIDESZ az elmúlt négy évben. És ez a "politikai meggyőződésük miatt támadnak embereket" dolog egy jó vicc. :) Nem lehet, hogy inkább a hülyeségük miatt támadnak embereket?

Amit a FIDESZ művel, az lassan a szanalmas.hu-ra kívánkozik... Tényleg kíváncsi vagyok, mi lesz 4 év múlva, de az egész országnak lenne rossz, ha nem lenne a jobb oldalon egy olyan párt (igazi párt, nem egy FIDESZ-szerű szerencsétlen, fura képződmény), amely képes lenne alternatívát kínálni a gondolkodó embereknek.

Nincsenek megjegyzések: