2006/07/27

[személyes] stylish fucking

Ma hajnali párbeszéd:
Én: - Vacsorázhattunk volna a McDonald'sban, és akkor hamarabb hazaérhettünk volna, hamarabb dugtunk volna, és több időnk lenne aludni.
Ő: - Bébi, de azért milyen stílusos volt a Bazilikánál vacsorázni...
Én: - Ja.
Ő: - ... és ezért volt az, hogy ilyen stílusosan basztál!

Sz'al... vigyázzatok, hogy hol vacsoráztok. :)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vajon, ha egy igazi japán étteremben vacsorázik az ember, akkor milyen lesz?...



:)

bonafidesupraman írta...

Ööö... Gondolom egy mangadugás lesz belőle, fehérzoknis iskolás lányokkal meg transzformerekkel meg hosszú csápos szörnyekkel... :)

Névtelen írta...

És Pikachuval is?... :)

Névtelen írta...

Azt hittem, letisztultan egyszerű, zenesen meditáló, aszimmetrikus és a virágzó cseresznyefák illatához hasonlóan légies...
De ha nem, hát nem. :(

Névtelen írta...

Nekem annyira furcsa, mikor egy no ennyire kozonseges szavakat hasznal ilyen kontextusban. (pl. baszas) Bocs.

bonafidesupraman írta...

A kontextus egészen pontosan az volt, hogy egy vad szeretkezés után, hajnal kettő körül izzadtan, teljesen kimerülten, kielégülten feküdtünk egymás mellett.

Ilyen kontextusban szerintem nem fura, nem kiábrándító. Sőt, abszolút helyénvaló; szex közben nem szoktunk finomkodni. ;)

Persze, nem mindenki ilyen. Ha kötőszóként használna ilyen kifejezéseket, akkor valószínűleg nem is jöttünk volna össze. :D

Erről a témáról mindig Nancy Friday jut eszembe, aki az egyik könyvében írt valami olyat a trágár szavak használatával kapcsolatosan, hogy egy igazi "lady" nem mond ilyeneket az ebédlőasztalnál; de amikor egy lady baszik, nem ebédel. :)