2005/08/09

[foci] manchester united - debrecen 3-0

Ó, hogy bassza meg, de kár ezért a meccsért... Annyira benne volt a Lokiban egy jobb eredmény... Ha megadják Halmosi teljesen szabályos gólját a második félidő elején, más lett volna a mérkőzés. Nem volt szerencsénk azzal sem, hogy Keane-t nem állították ki akkor, amikor a tizenhatos vonala előtt már sokadjára szabálytalankodott, hátulról belecsúszva a gól felé tartó játékosba. És nem volt szerencsénk azzal sem, hogy Halmosi gólja után gólt kaptunk. És kár, hogy Supka nem tudta felrázni a csapatot a mérkőzés végén, hogy "Fiúk, menjetek előre, gólt tudtok rúgni!" Ellenben az tetszett, hogy csatárok helyett csatárokat küldött be, nem mondott le arról, hogy gólt rúgjunk.

Nagyon nagy kár ezért a meccsért, mert nagyon jó volt a Debrecen, nem láttam még magyar csapatot ilyen bátran, jól játszani idegenben ilyen csapat ellen.

Na mindegy, szerintem két hét múlva a Loki tud nyerni a visszavágón, én egy 2-0-ra tippelek. És ha ki is esik, az UEFA kupában még megérheti a tavaszt.

Arról, hogy ez a - módosítok - jóindulatú hülye Léderer Ákos hogyan közvetített, inkább most nem beszélnék. De tényleg, nem tud az RTL Klub ilyen mérkőzésekre olyan riportert szerződtetni, aki ért a focihoz???

Nincsenek megjegyzések: