2006/06/19

[foci] dögunalom

Röhej ez a foci vébé... Papírforma eredmények, unalmas mérkőzések, semmi izgalom, semmi meglepetés. A céges tippversenyben toronymagasan vezet az a srác, aki szinte körzővel és vonalzóval tervezte meg az eredményeket. Precíz mérnöki munka, bármelyik fogadóiroda megirigyelné a tippjeit, egy az egyben lehetne konvertálni őket tétekké. Én úgy gondoltam, hogy lesz egy csomó meglepetés, mint ahogy az kb. 1982 óta szokott lenni. De tényleg, utoljára 1978-ban voltak ilyen kiszámítható eredmények. Németország - Costa Rica 1-2, Szerbia és Montenegró - Hollandia 3-3, Spanyolország - Ukrajna 2-3, Svédország - Paraguay 1-2, Portugália - Irán 1-2; ilyeneket tippeltem, és tényleg óvatos voltam, nem írtam Anglia - Trinidad és Tobagora 0-3-at, vagy Argentína - Szerbia és Montenegróra 2-5-öt. Arról nem is beszélve, hogy most éppen Svájc - Togo(!) meccs megy, de lesz még Irán - Angola is. Foci VB ez??? Miközben Románia, Törökország, Görögország, Bulgária, Oroszország, Dánia, Skócia, Írország, Kamerun, Nigéria, Szenegál, Algéria, Marokkó, Uruguay nincs is itt.

Gáz ez a 32 csapatos VB, gáz, hogy lement lassan a VB fele, de semmi izgalmas nem történt, gáz, hogy két forduló után 12 lehetséges továbbjutóból már 7 ismert.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bloggerkém drága! :-) Ha ez megnyugtat, a wiw-es ismeröseim között bánya-tárna mélyen kullogok. Azt ne mondjad már, hogy az USA-CZE 0-3 után az ITA-USA 1-1 vagy az ARG--SCG 6-0 (Irapuato!), az papírforma?
Ézs hát ugye instállom a mi csápátunk se sincsen ottan.
Egy csalódott kelet-európai kisebbségi

bonafidesupraman írta...

Mondjuk annyi jó van abban, hogy nagyrészt a nagy esélyesek jutottak tovább, hogy a nyolcaddöntőkben is már jó kis párosítások voltak; és most jön a legjava! :)